Uutisia

null DL2021-kehittämisohjelman päätöswebinaari - datanhallinnalla ja laskennallisella tutkimuksella laaja-alaista vaikuttavuutta

DL2021-kehittämisohjelman päätöswebinaari: Datanhallinnalla ja laskennallisella tutkimuksella laaja-alaista vaikuttavuutta

Ajankohta: Maanantai 13.12.2021 klo 12.00–15.00
Paikka: Webinaari järjestettään Zoomin välityksellä.

DL2021-kehittämisohjelmassa vuosina 2017–2021 on uudistettu kansallinen datanhallinnan ja laskennan infrastruktuuri vastaamaan aikaisempaa monipuolisempiin tutkimuksen, koulutuksen ja innovaatiotoiminnan käyttötarpeisiin, mahdollistettu CSC –Tieteen tietotekniikan keskus Oy:n palveluiden käyttö korkeakoulujen lisäksi valtion tutkimuslaitoksille ja vahvistettu paikallista ja kansallista data- ja laskentaintensiivisten alojen datanhallintaa ja tutkimusta tukevaa osaamista. DL2021-kehittämisohjelma on myös toiminut Suomessa siltana kansallisesta datanhallinnan ja laskennan ympäristöstä kansainväliseen suurteholaskennan ekosysteemiin.

Nyt on tullut aika tarkastella opetus- ja kulttuuriministeriön ja CSC:n yhteistyönä järjestämässä päätöswebinaarissa DL2021-kehittämisohjelman sekä data- ja laskentaintensiivisen tutkimuksen laaja-alaista vaikuttavuutta. Päätöswebinaari on osa Tutkitun tiedon teemavuotta, ja sen myötä juhlistamme myös CSC:n 50-vuotista matkaa tutkimuksen tukena.

Ilmoittauduthan seminaariin 10.12.2021 mennessä. Tilaisuus järjestetään suomeksi ja se on maksuton. Kutsua saa mielellään jakaa eteenpäin organisaatiossanne.

Lisätietoja tilaisuudesta:

Anu Nuutinen ja Laura Taajamaa 
DL2021-kehittämisohjelman sihteeristö
etunimi.sukunimi@aka.fi

Seminaarin ohjelma

Ilmoittaudu seminaariin

Seminaarin sivu CSC:n tapahtumakalenterissa