Uutisia

null Häiriö CSC:n tallennusjärjestelmissä - järjestelmä toimii taas normaalisti

Levyjärjestelmässämme oli eilen maanantaina 7.12. noin klo 20.34-23.00 levyjärjestelmän ohjelmistovian korjaukseen liittyvästä huoltotyöstä aiheutunut ennakoimaton suorituskykyongelma, joka vaikutti laajasti CSC:n palvelinympäristön toimintaan.

Häiriötilanteen vuoksi useita levyjärjestelmää käyttäneitä palvelimia pysähtyi, mikä on aiheuttanut palvelukatkoa useille palveluille. Palautuminen käynnistettiin heti maanantaina illalla, ja eteni nopeasti.

Yksittäisiä palvelimia lukuunottamatta palvelut on palautettu onnistuneesti normaaliin toimintatilaan. Itse levyjärjestelmä on toiminut normaalisti maanantai-illasta lähtien. Tarkempaa tiedotusta on tehty palvelukohtaisesti.

Palvelupoikkeaman pohjalta CSC suunnittelee ja toteuttaa korjaustoimenpiteet joiden avulla vältetään vastaava ongelmatilanne jatkossa. Jatkotoimenpiteistä viestitään asiakas- ja palvelukohtaisesti. 

Pahoittelemme häiriötä.

Asiakkaat voivat tarvittaessa tiedustella tilannetta oman palvelunsa osalta yhteyshenkilöiltään tai ottamalla yhteyttä CSC:n asiakaspalveluun.