Uutisia

null Innostavimmat työpaikat -tunnustus CSC:lle

Innostavimmat työpaikat -tunnustus CSC:lle

CSC on saavuttanut Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Henkilöstötutkimustamme toteuttava tutkimusyhtiö Eezy Spirit myöntää henkilöstötutkimustulosten perusteella organisaatioille luokituksia (C-AAA), joista parhaisiin luokituksiin päässeet saavat Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

- CSC on tehnyt pitkään yhteistyötä Eezy Spiritin kanssa ja kehittänyt pitkäjänteisesti toimintaansa PeoplePower®-henkilöstötutkimusten jälkeen. Tämä systemaattinen, hyvä työ on tuottanut tulosta, sillä CSC ylitti nyt ensimmäistä kertaa AA-luokituksen rajan, toteaa Maarit Ahvenainen, People & Business Development Director Eezy Spiritiltä.

Tunnustuksen saaneissa yrityksissä tuloksensa ovat selvästi suomalaisorganisaatioiden keskimääräisiä tuloksia paremmat.

- Olen erityisen tyytyväinen, että meidän tuloksissamme esimerkiksi työnantajakuva, johtamis- ja toimintakulttuuri sekä esimiestoiminta asettuvat selvästi suomalaisen asiantuntijoiden vertailutason yläpuolelle, iloitsee CSC:n toimitusjohtaja Kimmo Koski.

Kosken mainitsemilla tekijöillä onkin ollut tuloksissa suurinta kehitystä. Tällä hetkellä nopeasti kasvavalle yritykselle on hänen mukaansa tärkeää olla houkutteleva työnantaja, joka myös kykenee pitämään saamansa osaajat onnistuneen yrityskulttuurin tuella.

Myös henkilöstötutkimuksen vastausprosessi on noussut.

- Vastausprosenttimme oli erinomainen, jopa yli 90 %. Edellisellä kerralla vastausprosentti oli noin 88%, mutta onnistuimme edelleen parantamaan tulosta, kiittää henkilöstöpäällikkö Marie Gästrin-Aarvala koko henkilöstöä aktiivisuudesta.

Lue lisää CSC:stä työnantajana ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Lue lisää tunnustuksesta