Uutisia

null Uusi verkosto organisaatioiden datatukihenkilöstölle on käynnistynyt!

Uusi verkosto organisaatioiden datatukihenkilöstölle on käynnistynyt!

CSC-Datatukiyhteistyöverkosto on perustettu luomaan yhteys CSC:n ja suomalaisten tutkimusorganisaatioiden datatukien välille. Verkoston kautta CSC viestii ajankohtaisista asioista mm. palvelukehitykseen ja koulutuksiin liittyen. CSC haluaa tukea organisaatioita muun muassa tuottamalla hyödyllistä koulutusmateriaalia aineistonhallinnasta sekä CSC:n palveluista ja niiden käytöstä vapaasti kaikkien hyödynnettäviksi. Verkosto pyrkii avaamaan vaivattoman keskusteluyhteyden eri organisaatioiden data-asiantuntijoiden kesken, luomaan mahdollisuuden vertaistukeen ja kysymysten esittämiseen matalalla kynnyksellä.

Verkoston kautta toivomme saavamme palautetta CSC:n palveluiden käytöstä ja toiveita mm. koulutusmateriaaleista ja tulevien koulutusten sisällöistä. Tärkeä kommunikaatiokanava tulee virallisemman sähköpostitiedotuksen rinnalla olemaan keskustelufoorumi, jonka kautta voi tavoittaa kollegoita ympäri Suomen nopeasti ja epävirallisesti. Lisäksi järjestämme jo monille tutuksi tulleet vapaamuotoiset datakahvit kerran kuussa verkossa.

Miten verkostoon voi liittyä?

Tule mukaan verkostoon liittymällä sähköpostilistalle täällä sekä kirjautumalla keskustelufoorumille eDuuni-tunnuksilla.

Jaamme materiaalipankin linkin sekä sähköpostitse että keskustelufoorumilla. Koulutusmateriaalia on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Toiveita verkoston ja materiaalin suhteen voi lähettää suoraan siiri.fuchs@csc.fi tai ottamalla asian esille keskustelufoorumilla tai datakahveilla! Tervetuloa mukaan!