Onsite

Supercomputing for Business -seminaari, Turku

Torstaina 5.9. klo 8.30 – 13.15

Haluatko kehittää liiketoimintaasi nopeammin ja tehokkaammin? Tiesitkö, että EuroHPC LUMI, Euroopan nopein supertietokone ja yksi maailman johtavista tekoälyalustoista, on nyt saatavilla myös suomalaisyritysten tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöhön. Eikä yrityksen koolla ole väliä, sillä myös pienemmät yritykset pääsevät käyttämään LUMI-supertietokonetta!

Supercomputing for Business -seminaari järjestetään Turun seudun yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita tehostamaan toimintaansa LUMI-supertietokoneen avulla! Seminaarissa kuulet CSC:n asiantuntijoilta asiaa valaisevia puheenvuoroja ja LUMIa jo käyttäneet yritykset kertovat, minkälaista hyötyä he ovat supertietokoneen avulla saavuttaneet. Muun muassa Sampo Pyysalo Turun yliopistosta kertoo SILO AI:n kanssa kehittämästään PORO-kielimallista (LLM), jonka kouluttaminen ei olisi ollut mahdollista ilman LUMI-supertietokonetta.

Tässä seminaarissa

  • selvitämme, kuinka supertietokone voi tehostaa yrityksesi TKI-työtä vaativien simulaatioiden, tekoälyn (Al) ja data-analytiikan avulla
  • annamme puheenvuoron yrityksille, jotka ovat jo käyttäneet LUMIa
  • kerromme käytännön ohjeita LUMIn yrityskäyttöön
  • avaamme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja yrityksille
  • esittelemme Suomessa toimivia eurooppalaisia digitaalisia innovaatiohubeja (EDIH), jotka toimivat erityisesti pk-yritysten digitalisaatiota vauhdittavina palvelukeskuksina.

Seminaarin pääkieli on englanti, mutta keskustelua voidaan käydä myös suomeksi.

Tapahtuman ohjelma löytyy vain csc.fi:n englanninkieliseltä sivustolta.

AI and Data AnalyticsHigh Performance ComputingLUMIQuantum Computing