Online

Supercomputing for Business -webinaari

Suurteholaskennalla vauhtia liiketoimintaan!

Suurteholaskenta (HPC eli high-performance computing) tuo yrityksellesi aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaan. Sen avulla yrityksesi voi hyödyntää vaativan laskennan sekä simuloinnin menetelmiä sekä data-analytiikan ja tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia. Monet suomalaisyritykset eivät vielä käytä suurteholaskentaa liiketoiminnassaan ja tavoitteenamme onkin parantaa suomalaisten yritysten valmiuksia soveltaa näitä mahdollisuuksia.

Teknologiateollisuus ja CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy järjestävät yhdessä webinaarin, jossa kuulet mm. Ramboll Finlandin tuoreista kokemuksista LUMI-supertietokoneen ja suurteholaskennan hyödyntämisestä.

Kuten Ramboll Finlandin esimerkistä tulet kuulemaan, välineistä ja tuesta suurteholaskennan käytön aloittaminen ei ole kiinni. Suomalaisille yrityksille on varattu 20% LUMI-supertietokoneen kapasiteetista juuri tähän tarkoitukseen. Yritysten tukena suurteholaskennan käyttöönotossa ja hyödyntämisessä toimii CSC, kansallinen HPC-osaamiskeskus, joka tarjoaa yrityksille mm. maksuttoman Try&Buy-kokeilupaketin, asiantuntijatukea ja koulutusta. Lisäksi Business Finlandilta on mahdollisuus hakea rahoitusta suurteholaskentaan ja tekoälyyn pohjautuvien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Tervetuloa kuuntelemaan, kuinka yritykset voivat kasvattaa kilpailukykyään suurteholaskennan ja tekoälyn avulla.

Rekisteröityminen sulkeutuu perjantaina 21.4.2023 klo 15.00